Жовтень цього року видався дуже холодним. Майже щоночі були морози. Сьогодні з ранку на вулиці було ‑9 і до вечора в тіні лід так і не розтанув.
Північна сторона теплиці
Зате в теплиці все ще триває літо.
Редиска з городу
Потроху збираємо врожай
Цей тягне десь на 350–400 грам
Елітний перець, дуже смачний і ароматний. Чекає свого покупця
Редиска з городу. Незважаючи на щоденні морози, під агроволокном витримала. Теж чекає завтрашнього покупця.
Поступово зрозуміли, що знання про органічне землеробство потрібно розповсюджувати скрізь. Адже природу берегти потрібно всюди, а не тільки в себе на городі.
Осінній сезон 2016 року
Жовтень цього року видався дуже холодним. Майже щоночі були морози. Сьогодні з ранку на вулиці було ‑9 і до вечора в тіні лід так і не розтанув.
Північна сторона теплиці
Зате в теплиці все ще триває літо.
Редиска з городу. Незважаючи на щоденні морози, під агроволокном витримала. Теж чекає завтрашнього покупця.
Схожі записи
Історія органічної родини Марченків
Поступово зрозуміли, що знання про органічне землеробство потрібно розповсюджувати скрізь. Адже природу берегти потрібно всюди, а не тільки в себе на городі.
Передзимовий асортимент
Постійно підрощуємо нову розсаду. В цьому році плануємо не робити зимову перерву в продажі зелені.
Шанувальникам смачних помідорів
Розсада давно вже росте і незабаром буде висаджена в грунт.
Отримали сертифікат органічного виробництва
Отримали сертифікат органічного виробництва від Organic Standard.